Ligging

 

Finca Floretta ligt net buiten Canillas de Albaida. Een typisch Andalusisch wit dorpje met 900 inwoners. De dorpskern ligt op vijf minuten lopen. Drie kilometer verderop ligt het iets grotere Cómpeta. Je kunt er te voet naar toe langs het oude ezelspad of met de auto. Cómpeta heeft een levendig dorpsplein en is net als Canillas de Albaida een startpunt voor veel wandel- en fietsexcursies. Zowel in Canillas de Albaida als in Cómpeta heb je keuze uit diverse restaurantjes en gezellige terrasjes.

De omgeving van de finca biedt volop mogelijkheden om de binnenlanden van Andalusië te verkennen. Te voet, met de auto, op de fiets of zelfs te paard, er valt genoeg te ontdekken.

De Middellandse zee is vanuit het dorp goed te zien en ligt op 25 kilometer afstand. Je kunt er naar hartenlust genieten van zon, zee en strand. Bijvoorbeeld in het gezellige en pittoreske Nerja of het levendige Torre del Mar. Ook een uitstapje naar Málaga of het schitterende Alhambra in Granada is vanaf Canillas de Albaida prima te doen.

De afstand tot luchthaven Málaga is 67 kilometer, ongeveer één uur rijden met de auto.


Klik hier voor de routebeschrijving.